WijnenWijnhuis Cummo uit Italie is een wijnhuis op eiland Sicilië en gevestigd in de plaats Canicatti. Canicatti ligt 465 meter boven zeeniveau en is 91,4 km² groot. Wijnhuis Cummo is een echt familiair bedrijf dat vele generaties telt. Momenteel onder leiding van Diego Maurizio Cummo. Cummo staat voor zijn kenmerkende eigenschappen , kleuren, structuur en geur. De kwaliteit die ze bieden komt omdat de geplante wijngaarden zich bevinden in gunstige weersomstandigheden (lage luchtvochtigheid, ventilatie en zonne-warmte).

Wijnhuis Victicultari Associati Canicatti uit Italie is een wijnhuis op het eiland Sicilië en gevestigd in de plaats Canicatti. Canicatti ligt 465 meter boven zeeniveau en is 91,4 km² groot. Wijnhuis Victicultari Associati Canicatti is een bedrijf met meerdere wijnboeren ineen met een coöperatieve wijn-kelder met 40 jaar geschiedenis en op zoek naar de toekomst en moderniteit. Wijnhuis Victicultari Associati Canicatti heeft wijngaarden dat zich nestelt van de plaatsen Caltanissetta en Palermo en dat zich uitstrekt tot de kust van Agrigento.

Wijnhuis Santa Sofia is een wijnhuis uit Italie en gevestigd in de plaats Garda. Garda ligt 67 meter boven zeeniveau en is 16,1 km² groot. Wijnhuis Santa Sofia is een echt familiair bedrijf te weten vader, zoon en dochter. Santa Sofia Estate heeft het hoofdkantoor en kelders in Pedemonte (VR), een van de mooiste en zachtste zones in de Classic Valpolicella gebied.

Wijnhuis Mimmo Paone is een wijnhuis gevestigd in Sicilië. Wijnhuis Mimmo Paone is een echt familiair bedrijf te weten vader, zoon en dochter. Santa Sofia Estate heeft het hoofdkantoor en kelders in Pedemonte (VR), een van de mooiste en zachtste zones in de Classic Valpolicella gebied.

Wijnhuis Grotta Rossa is een wijnhuis uit Italië


Voor meer informatie kunt u kijken op deze website: www.ladolcevitaimport.nl